FOR SKOLER

RISING STAR GAME

Skal vi besøge jer?

Maersk har i samarbejde med SIMAC udviklet et nyt digitalt læringsspil til de tekniske fag på landets gymnasier. Det gælder bl.a. matematik, fysik og teknologi. Spillet består af en række forskellige opgaver, hvor eleverne får mulighed for at bruge teori i en virkelighedsnær kontekst, når et af verdens største Maersk skibe skal tage turen fra Rio de Janeiro til Singapore. Hvis det lyder som noget for jer, så book os i formularen længere nede, og så kontakter vi jer hurtigst muligt!

Indhold

Opgaverne kommer bl.a. omkring:

• Beregning af sejlruter
• Ledelsesmæssige dilemmaer
• Dybgangs- og stabilitetsberegninger
• Beregning af brændstof

I spillet dyster eleverne imod hinanden i grupper, og vi garanterer derfor en både sjov og anderledes undervisningslektion med et højt fagligt niveau.

Praktisk information

Varighed

Ca. 3 sammenhængende undervisningstimer.

Antal elever

Afhænger af antallet af kadetter der kommer ud. Send forespørgsel.

Pris

Gratis

Book os til et besøg!

Maersk stiller kvit og frit personale til rådighed i forbindelse med spillets afvikling. Her er tale om dygtige skibsofficerer, der har sin gang på nogle af verdens største skibe, og dermed kan gøre spillet og opgaverne endnu mere virkelighedsnære. Ved booking af spillet får du også et fagligt oplæg omkring Maersks uddannelser. Skriv din skole op i formularen nedenfor og vi kontakter jer hurtigst muligt!

Oplev
Rising Star Game

Maersk stiller kvit og frit personale til rådighed i forbindelse med spillets afvikling. Her er tale om dygtige skibsofficerer, der har sin gang på nogle af verdens største skibe, og dermed kan gøre spillet og opgaverne endnu mere virkelighedsnære. Ved booking af spillet får du også et fagligt oplæg omkring Maersks uddannelser.