FOR SKOLER

RISING STAR GAME

Til dig som underviser

Maersk har i samarbejde med SIMAC udviklet et nyt digitalt læringsspil til de tekniske fag på landets gymnasier. Det gælder bl.a. matematik, fysik og teknologi. Spillet består af en række forskellige opgaver, hvor eleverne får mulighed for at bruge teori i en virkelighedsnær kontekst, når et af verdens største Maersk skibe skal tage turen fra Rio de Janeiro til Singapore.

Indhold

Opgaverne kommer bl.a. omkring:

• Beregning af sejlruter
• Ledelsesmæssige dilemmaer
• Dybgangs- og stabilitetsberegninger
• Beregning af brændstof

I spillet dyster eleverne imod hinanden i grupper, og vi garanterer derfor en både sjov og anderledes undervisningslektion med et højt fagligt niveau.

Praktisk information

Varighed

Ca. 2 sammenhængende undervisningstimer.

Antal elever

Afhænger af antallet af kadetter der kommer ud. Send forespørgsel.

Pris

Gratis

Oplev
Rising Star Game

Maersk stiller kvit og frit personale til rådighed i forbindelse med spillets afvikling. Her er tale om dygtige skibsofficerer, der har sin gang på nogle af verdens største skibe, og dermed kan gøre spillet og opgaverne endnu mere virkelighedsnære. Ved booking af spillet får du også et fagligt oplæg omkring Maersks uddannelser.

Få besøg af Maersk

Du kan også få besøg af vores dygtige kadetter, der med glæde fortæller om vores uddannelser og livet til søs, der kan være med til at inspirere de unge studerende. Skriv dig op i formularen, hvis du udelukkende ønsker et fagligt oplæg fra en af vores kadetter og ikke afvikling af Maersk Rising Star Game.