Maersk events

Er du klar til en spændende og udfordrende uddannelse? Ved at deltage I vores events, vil du få et unikt indblik i hvordan din karriere ved Maersk ser ud.
En maritim uddannelse giver et væld af karrieremuligheder, og ved Maersk er hele verden din arbejdsplads.
Til vores events vi du møde ambassadører fra MAERSK, både skibsfører og maskinmestre, der fortæller om deres egen uddannelse og karrierevej samt de oplevelser og erfaringer de har taget med sig fra livet til søs.
Derudover vil du også få direkte indsigt i alt det praktiske i form af adgangskrav, uddannelsens opbygning, rekrutteringsprocessen og meget mere!

Infomøder

Tilmeld dig til et af vores events på siden her. Her kan du få informationer om uddannelserne som maskinmester og skibsfører, ansøgningsprocessen, livet til vands og meget mere.  Infomøderne foregår på dansk. Ses vi?

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på, her på siden? Så fortvivl ikke. Du kan nemlig bare spørge en kadet hos Maersk, der selv er under uddannelse, og derfor kan svare på alt det, du har brug for at vide. Ingen spørgsmål er for store eller små! Det sker ved at du blot udfylder de få felter nedenfor og så vil en hjælpsom kadet tage kontakt til dig. Du kan selv vælge, om det skal være et opkald eller et fysisk møde i Svendborg.

Skriv dig op her

Mød vores seje kvinder

Tilmeld dig et af vores events på siden her og mød nogle af vores seje kvinder. Her kan du få informationer om uddannelserne som maskinmester og skibsfører, ansøgningsprocessen, livet til vands og meget mere.  Møderne foregår på dansk. Ses vi?