ANSØG NU

Scroll ned

Er du klar til at få gang i din uddannelse og karriere i Maersk?

Her på siden kan du uploade og sende din ansøgning afsted. Om du vil være den næste maskinmester eller skibsfører i Maersk, så er det her, du søger. Husk, at send din ansøgning afsted, så du har din rederikontrakt, inden du starter på skole.

Det er også en god idé at få et grundlæggende kendskab til, hvad man laver som kadet hos Maersk. Det får du og meget mere til i filmen her.

Har du spørgsmål, som du ikke kunne finde svar på, som du gerne vil have besvaret, før du sender din ansøgning? Så kan du med fordel sende os dit spørgsmål på chatten ved at klikke på chat ikonet nede i højre side. Så sidder en af vores medarbejdere klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Har du ingen spørgsmål, og er du klar til at ansøge nu? Så kan du sende din ansøgning nedenfor ved at udfylde de tomme felter i ansøgningsformularen.

 

Uploade din ansøgning

Du kan tidligst ansøge ét år før tiltænkt opstart på uddannelsen. I din ansøgning skal du som minimum vedhæfte et eksamensbevis eller et midlertidigt karakterudskrift. Ansøgninger, der ikke opfylder dette krav, vil ikke komme i betragtning. Vær derfor sikker på, at du har vedhæftet de rigtige dokumenter, når du sender din ansøgning afsted.

Du kan med fordel læse mere om adgangskravene til Skibsføreruddannelsen og adgangskravene til Maskinmesteruddannelsen hos Maersk, før du sender din ansøgning.

Du kan med fordel også læse mere om ansættelsesprocessen hos Maersk. Her kan du blive klogere på hvordan du søger, hvad der sker med din ansøgning, hvordan og hvornår du kan blive indkaldt til samtale, hvordan samtalen foregår, hvornår du får endeligt svar fra os osv.