JUNIOR[-]MASKINMESTER

ANSØG NU

 

Vil du være Maersks næste Juniormaskinmester?

Så er du på rette spor. Her på siden kan du nemlig sende din ansøgning afsted til Maersk. Har du fortsat nogle spørgsmål til stillingen, som Juniormaskinmester, så kan du læse mere om den her: Juniormaskinmester. Du kan også booke en samtale med en kadet, som er under uddannelse hos Maersk, og på den måde få svar på dine spørgsmål, så du er klar til at søge stillingen.

Har du ingen spørgsmål, og er du klar til at ansøge nu? Så kan du sende din ansøgning nedenfor ved at udfylde de tomme felter i ansøgningsformularen.

 

Upload din ansøgning

I ansøgningen skal du som minimum vedhæfte et eksamensbevis eller et midlertidigt karakterudskrift. Såfremt dette ikke bliver gjort, vil ansøgningen ikke komme i betragtning. Vær derfor opmærksom på, at du har vedhæftet de rigtige dokumenter, når du sender din ansøgning afsted.

Du kan med fordel læse mere om ansøgningsprocessen hos Maersk her: Ansøgningsprocessen – på denne side kan du blive klogere på, hvad adgangskravene er for at komme i betragtning til en uddannelse i Maersk. Du kan også læse mere om, hvordan du søger, hvad der sker med din ansøgning, hvordan og hvornår du kan blive indkaldt til samtale osv.